Az iLogistic Kft. egy dinamikusan fejlődő logisztikai szolgáltató cég, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazva biztosítja ügyfelei számára a hatékony és rugalmas áruszállítást. Az iLogistic célja, hogy ügyfeleinek problémamentes és biztonságos szállítási megoldásokat kínáljon, melyek teljes mértékben megfelelnek az egyedi igényeknek.

Az iLogistic szolgáltatásai között szerepelnek a nemzetközi és hazai szállítmányozás, a raktárlogisztika, az expressz szállítás és a logisztikai tanácsadás. Az iLogistic szakemberei kiváló logisztikai tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek, így képesek a legmegfelelőbb megoldásokat kínálni minden ügyfél számára.

Az iLogistic folyamatosan fejleszti technológiáit és szolgáltatásait annak érdekében, hogy ügyfelei számára a legjobb minőségű és leggyorsabb szállítási megoldásokat biztosítsa. Az iLogistic partnerei számos iparágban tevékenykednek, így az élelmiszeripartól a gyógyszeriparon át az autóiparig terjed.

Az iLogistic Kft. az ügyfélközpontú hozzáállása, a kiváló szakértelme és a modern technológiai megoldásai miatt az egyik legmegbízhatóbb logisztikai szolgáltató a piacon. Ha hatékony, rugalmas és megbízható áruszállításra van szüksége, az iLogistic az Ön megoldása. Büszkék vagyunk rá, hogy több éve mi felelünk nemcsak a társaság weboldaláért de mi fejlesztettük a teljes logisztikai rendszerüket is.