Miskolc városa Magyarország északkeleti részén található, és a régió gazdasági és kulturális központja. Az utóbbi években a város vezetése számos beruházást hajtott végre, hogy fokozza a gazdasági növekedést és javítsa a lakosság életkörülményeit. Az egyik legjelentősebb beruházás a Chervon Automotive Kft. autóalkatrész-gyártó üzemének megépítése volt.

Az üzem 2018-ban kezdte meg a működését, és mintegy 1 milliárd eurót fektettek be a létesítménybe. Az üzem területe mintegy 150 000 négyzetméter, és a cég elsősorban alkatrészeket gyárt a Volkswagen és a BMW autógyártóknak. A beruházás jelentős hatással volt a régió gazdaságára, több mint 1000 új munkahelyet teremtve a városban és a környező településeken. Emellett a cég képzési programokat is indított a miskolci fiatalok számára, amelyek célja a helyi munkaerő képzése és az üzem hatékonyságának növelése.

Összességében a Chervon beruházás jelentős pozitív hatást gyakorolt Miskolc és a környező régió gazdaságára és az emberek életére. Az új munkahelyek mellett a város infrastrukturális fejlesztése is javult, mivel az üzem építése során a közúthálózatot és a közlekedési infrastruktúrát is fejlesztették. Emellett az üzem hatékony működése és a képzési programok által a város gazdasága is versenyképesebbé vált a nemzetközi piacon.

Cégünk a Zenit Informatikai Kft. végezte a gyengeáramú rendszerek telepítését a miskolci Chervon gyárban, beleértve a kamera rendszert, a beléptető rendszert, a teljes informatikai hálózatot, valamint a gyártást felügyelő szerverek üzemeltetését is.