egyedi szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztés

Cyclick Kft. teljeskörű megoldást kínál mind a vállalatirányítási rendszerek, weboldal és mobil app készítés, valamint egyedi szoftver fejlesztés területén. Megbízható, átlátható, érthetően dokumentált és határidőre vállalt megvalósítással. Csapatunk otthonosan mozog az alkalmazásfejlesztés szinte minden területén. Hatékony, munkánkat számos neves cég számára készített munkáink is alátámasztják. Tekintsd meg kiemelkedő projektjeinket IDE kattintva.

Vállalatirányítási rendszerek fejlesztése:

Megoldást kínálunk, mellyel felgyorsíthatja vállalkozása folyamatait. Egyedi fejlesztésű rendszereknek köszönhetően saját cége igényeire alakíttathatja szoftverét. A megfelelő rendszernek köszönhetően, egységesen kezelheti vállalkozása nyilvántartásait, automatizálhatja a különböző folyamatokat, így kényelmesen és hatékonyan dolgozhat. Az általunk elkészült vállalatirányítási rendszereket nem csak lefejlesztjük, hanem be is vezetjük azt partnereinknél, hogy a folyamat során felmerülő újabb igényeket is meg tudjuk valósítani. Saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerünk a PYRAMID, Magyar Innovációs díjat nyert 2014-ben.

Weboldal készítés:

Egy weboldal elengedhetetlen eleme a sikeres vállalkozásnak. A világhálón róluk mutatott kép nem csak egy névjegykártya, hanem megfelelően felépítve egy hatékony értékesítési csatorna is egyben. A Cyclick vállalja egyedi, hosszútávon is megbízható weboldalak fejlesztését, melyek admin felülete átlátható és könnyen kezelhető ügyfeleink számára. (Referencia megemlítése, feladatok pár mondatban)

Egyedi szoftver fejlesztés:

Több mint 10 éves szakmai tapasztalatunkkal, szakembereink folyamatos fejlesztésével, a legújabb technikai megoldások ismeretével vállaljuk cége számára egyedi szoftveres megoldások fejlesztését. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinket mindig a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki és együtt fejlesszünk ki számukra egy olyan szoftvert, mely biztosítja a fejlődés lehetőségét számukra. (Referencia megemlítése, feladatok pár mondatban)

Mobil alkalmazások fejlesztése:

Mobil applikáció fejlesztése a tervezéstől a megvalósításig. iOS és Android rendszerre való fejlesztés vállalunk partnereink igényei szerint a legújabb trendeknek megfelelően. Profi programozóink megvalósítanak minden okostelefonra elképzelt alkalmazást. (Referencia megemlítése, feladatok pár mondatban)

Egyedi szoftverfejlesztés